Collection by lolaaaaaaaaaaakkk

Renovations

Like
Comment
Share
By foregoing a fixed dining table in favor of a large American walnut wood countertop by Cuisine Elysee, the couple is...
The couple’s white Bulthaup kitchen is set within a double-height volume hung with Tom Dixon Beat lights, arranged in a...
An office nook and library can participate in the open plan or disappear behind pocket doors.
The entrance level’s master bedroom has engineered oak floors and a full wall of built-in closets.
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
Though the home is expansive, the team made certain to waste as little space as possible.
After renovation.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.