c
Collection by Costanzo Studio

Renovations

Like
Comment
Share
Light streams into the bedroom through walls of floor-to-ceiling glass.
The loft addition afforded space for a home office and music area.
In the master bedroom, a small, cramped closet was replaced with a wardrobe that is partially obscured by a slatted...
Though the home is expansive, the team made certain to waste as little space as possible.
The couple’s white Bulthaup kitchen is set within a double-height volume hung with Tom Dixon Beat lights, arranged in a...
The original home was preserved and renovated.
Although little was done to alter the building’s original form, the firm did demolish an extension that was the site of...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.