Renovations

Like
Comment
Share
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
The couple’s white Bulthaup kitchen is set within a double-height volume hung with Tom Dixon Beat lights, arranged in a...
The duo added custom redwood cabinetry on the dining area side.
The home’s interior design, featured in Vogue and widely celebrated, was an unusual foray into residential surrealism...
By foregoing a fixed dining table in favor of a large American walnut wood countertop by Cuisine Elysee, the couple is...
Bertoia bar stools by Knoll are tucked under the island in the Scavolini Scenery kitchen.
Although little was done to alter the building’s original form, the firm did demolish an extension that was the site of...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.