m
Collection by Mashal Nory

Renovations

Like
Comment
Share
The exterior reveals the addition located at the rear of the structure.
In the master bedroom, a small, cramped closet was replaced with a wardrobe that is partially obscured by a slatted...
“The most challenging part of the design was fusing the old part of the house with the new addition,” says principal...
The Citrons inherited the Modernica sofa, chaise, and table from the previous owners.
Light streams into the bedroom through walls of floor-to-ceiling glass.
The original house opens completely to the repaved pool deck, which leads to the upstairs addition.
The addition references the main house in materiality and function.
The couple’s white Bulthaup kitchen is set within a double-height volume hung with Tom Dixon Beat lights, arranged in a...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.