l
Collection by Lisa Krakow

renovation

Like
Comment
Share
A large glass roof and removal of many internal walls, opens the old Victorian house to a flood of daylight.
A sunken seating area by Bill Cleyndert & Company is nestled in the heart of the living room.
A Paul McCobb reeded glass panel provides a contemplative backdrop for a walnut Knoll writing desk and Bertoia Side...
Niches cut into the walnut wall display artwork. Sonos speakers recess into the ceiling, as do the window shades.
Generous storage is key to an uncluttered look.
Inspired by her visits to Japan, architect Cary Bernstein did not build to the property lines but left open about...
A new operable skylight above the stairs offers an alluring visual connection to the outdoors, while providing passive...
The housees that circle San Francisco's Buena Vista Park run the gamut from wedding-cake Victorian to Scandinavian...
A 606 Universal Shelving System by Dieter Rams for Vitsoe hangs tough on the only opaque wall of the living room.
“The original stairs were not lined up vertically, which took up much of the internal space,” Dubbeldam explains.
Living...
“The structural elements were left rough and exposed while the baths were designed to be clean and sleek,” Severns says.
In the new 2,770-square-foot apartment, original I-beams brace the structure at dramatic angles and collide overhead,...
A bridge links the living area to the kitchen.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.