e
Collection by Eric Reed

relaxing pictures

Like
Comment
Share
A1ARQ...
The team reviewed twenty years of snowfall data to find an average that would dictate the height of the house’s base.
The architects installed concrete pavers on the north and east sides of the house with wooly thyme planted in between.
The 3,200-square-foot structure occupies a hillside site in Montauk, and enjoys a distant view of the ocean.
Resolution: 4 Architecture designed a Fishers Island home with warm cedar siding and white windows as a nod to the...
Sage Design Studios transformed the developer-flattened landscape into a picturesque desert setting with naturalistic...
“The house’s narrow footprint works for us in terms of maximum exposure to the lake,” says Gibbs (shown here with son...
In line with the family’s active lifestyle, the kitchen is also situated outside; to the south of it, a screened-in...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.