r
Collection by Rodrigo Moterani

refs

Like
Comment
Share
In an apartment overlooking São Paulo’s Ibirapuera Park—completed in 1954 to commemorate the city’s 400th...
How One Family of Three Does It All in 675 Square Feet
A growing family in Brooklyn downsizes their living space while expanding their collective quality of life.
An Architect's Home and Studio Rises Above Rajagiriya
Twenty minutes from the Sri Lankan capital of Colombo, architect Palinda Kannangara builds himself a rugged home and studio.
The origami-like desktop unfolds to reveal a perforated-steel divider that allows the passage of computer cables hidden...
Residing at the home mostly by themselves, Chilewich and Sultan also use the living area as a bedroom to maximize space.
The open-plan space is outfitted with a custom Murphy bed designed by Janiszewska.
By lowering the custom Murphy bed and rolling a sliding plywood door, Novak-Zemplinski creates an insta-guestroom.
This Hamptons home was designed by Amee Allsop with fresh, all-white tiles and contrasting black fixtures which result...
The property is comprised of a succession of buildings that extend from the street-facing entrance.
In Jonas Bjerre-Poulsen's home (you might recognize Bjerre-Poulsen as the photographer of this Danish house, which was...
For the new kitchen, they incorporated a Smeg cooktop, oven, and range hood, stainless steel cabinets from Habitat, and...
One of the shelving units includes a Murphy bed, making for a comfortable sleeping space.
Huge swaths of Indian cotton drape the vintage iron-framed bed and closet in the master bedroom.
The budget was nearly as tight as the space in this cheerful renovation of a 516-square-foot flat in Bratislava.
Living Room
When Im and David Schafer moved in together they faced the challenge of combining the contents of David’s 880-square-foot loft...
The Powisset barn’s state-of-the-art learning kitchen hosts public classes on everything from jam-making to food...
Studio Junction transformed a two-story apartment above Mjölk, Juli Daoust and John Baker’s design boutique on...
The Wall of Storage came after the couple moved in.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.