Presidio Heights Remodel

Like
Comment
Share

We did this remodel for some great clients who had just relocated to San Francisco from NYC. Their new flat was in a great neighborhood, had great views, light and general layout, but portions of it were just not working for the owners. They wanted to retain the sense of having separate rooms, but open things up to allow just the right amount of connection. The connection between the kitchen and dining room was carefully considered, being as open as possible, while still maintaining some sense that they were separate rooms. And that they could eat without being able to see any of the cooking aftermath. It had a great attic playroom for their kids, but it was only accessible by a steep, narrow service stair. They wanted more connection with their kids when they were using the space. We had a lot of fun applying some of the new LED lighting technology.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in