Collection by ZeroEnergy Design

Photos

Like
Comment
Share

Selected photos from the project archives of ZeroEnergy Design

The roofdeck looks out over the greenroof, which is at eye level when seated, and also allows for birdwatching in the...
The master suite on the second level has both a view of the lake, and a view of the first level greenroof.
Clean details, including undermount counter electrical plugs & lighting, induction cooktop surface.
Curbless and doorless shower for easy accessibility. Linear drain. Floating vanity.
A first floor guest suite with private outdoor space enables long term family visits.
With two young boys in the family sharing a bathroom, practicality was paramount.
A first floor suite offers private outdoor space for long term guests.
A 4 foot by 16 foot triple pane skylight allows significant natural light into the basement of this super-insulated...
A triple pane door allows entry from the driveway (with car charging station), into the foyer which connects all the...
A clean induction cooktop avoids use of fossil fuels in the kitchen, while the view from the kitchen sink looks out...
An open stair with acrylic treads and glass rails winds from the basement to the third floor, channeling natural light...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.