PDX Home

Like
Comment
Share
8 Ways to Refresh and Personalize Your Kitchen
From updating hardware and faucets to layering colors and textures, here are some ideas to kickstart a kitchen makeover that...
A bespoke flue was manufactured for the wood-burning fireplace to reach the 10-meter ceiling height.
Brass finishings and an eye-catching range hood contrast with cool Carrara marble.
Brass pendants by Tom Dixon hang in the kitchen.
A mix of vintage and modern pieces furnish the home, including a table by Arne Vodder for George Tanier, an IKEA rug,...
Cox says he and Persin “went on an ipe run” after committing to the material for the deck, using it to build the...
A deep soaking tub complements a shower lined with marble and wooden slats.
Skylights illuminate this tucked-away desk, which the homeowner can hide by sliding the doors closed.
The oversized kitchen island is outfitted with a marble countertop.
These Shop Owners Have a Killer Apartment Right Upstairs
A pair of Toronto boutique owners and their architects surpass expectations for above-the-shop living with a renovation that...
Studio Junction transformed a two-story apartment above Mjölk, Juli Daoust and John Baker’s design boutique on...
From the kitchen, you step out onto a side patio, which has an opening cut into the roof to allow sunlight to fall on a...
In the mid-fifties, modern residential architecture was suspect in the Eastern San Gabriel Valley.
The kitchen and den, pictured above, as well as the living room and covered veranda open up to the backyard thanks to...
The new custom kitchen is situated in the original structure.
Each room’s bathroom is equipped with showers lined with terracotta shower tiles, modern rain showers, and skin and...
The living space that features a freestanding fireplace looks out through a seated window that perfectly frames the...
Though the main bones have been kept intact, one of the past owners installed slate flooring in the entryway, hallway,...
The architects maintained the midcentury post-and-beam construction and Japanese-inspired details of the original...
Fields of native grasses connect the main residence, situated at the top of the slope, to the new structures scattered...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.