c
Collection by Chris Bateman

Outdoor

Like
Comment
Share
��...
Russell-Clarke tends a small garden.
During construction, Mariscal’s team adjusted the design to accommodate the boughs of an old pine tree in the backyard.
The new gabion walls were designed to find a rustic sympathy with the house’s foundation.
The door to the house is actually on the side of the house, further adding to the sense of privacy the Shozis sought.
At one end of the L-shaped terrace, Brisson included room for a full outdoor kitchen so the family could prepare meals...
The deck off the front is also minimally furnished with elegant lines of beach rock and two Leaf chairs by Arper.
Architectural designer Sebastian Mariscal and project manager Jeff Svitak created a house in Venice, California, for...
The simple, pared-down aesthetic and the open-ended time frame of the project—along with the couples’ building and...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.