d
Collection by Dusko Amrich

Like
Comment
Share
Wenes chose to keep the original brick floors to tie the older building to its past.
Three afternoons a week, Wenes opens the gallery and “my private space belongs to the public,” she says.
Wenes asked artists from Studio Simple to devise an imaginative storage solution for the bathroom.
Wenes and Lens conceptualized a gradation of white to gray hues for the walls of the 1,500-square-foot gallery into the...
An installation by Willem Cole hangs in the gallery, which leads to an open stairway to the office and private bedrooms...
The room also contains a sofa by Flexform, cushions from textile firm Chevalier Masson, a Jens Fager candelabra, and a...
With the help of architect Bart Lens, Veerle Wenes and Bob Christiaens merged a 19th-century building with a 1970s one...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.