j
Collection by Jim Sullivan

Office

Like
Comment
Share
The playroom later became Xenia’s office.
The WeCross office in progress.
The study features floor-to-ceiling sliding glass doors that bring the outdoors in. Space-saving custom walnut desks...
Near the room’s curving wall, a Verner Panton chair joins a K2 B console table by Tecta, topped by a vintage mirror by...
Design studio the Andes House saw potential for an office system in an unlikely material.
A work station in the couple's office.
Mike's second-floor office features locally-sourced cabinetry.
The second-floor office is housed inside a rounded rectangle of concrete that the architect inserted on top of the old...
Concrete is used for the walls and ceiling and stone for the floors to maintain an urban, industrial feeling.
A communal space at the WeWork lab, on the 4th floor of 175 Varick St.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.