i
Collection by Ian Grier

Office

Like
Comment
Share
Concrete is used for the walls and ceiling and stone for the floors to maintain an urban, industrial feeling.
A communal space at the WeWork lab, on the 4th floor of 175 Varick St.
The study features floor-to-ceiling sliding glass doors that bring the outdoors in. Space-saving custom walnut desks...
The 1950s desk in the office is from the original house; the chair is by Aksel, a Norwegian furniture company.
Mike's second-floor office features locally-sourced cabinetry. Photo credit: Dale Christopher Lang PhD...
The abstract geometry of the exterior allows for unique openings and this sklylight, which provides natural light to...
A work station in the couple's office.
The new office makes the most of the exposed brick, tall ceilings, and large southfacing windows.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.