Collection by Crystal Chou

Office

Like
Comment
Share
An office nook and library can participate in the open plan or disappear behind pocket doors.
Design studio the Andes House saw potential for an office system in an unlikely material.
Mark Fekete and Viviana de Loera of MARK+VIVI transformed a former tire shop in the Verdun borough of Montreal into a...
The space opened on the first day of Spring and is filled with an array of plants that include a moss wall, air plant...
The facade was outfitted with a commercial-grade storefront window.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.