Office

Like
Comment
Share
Design studio the Andes House saw potential for an office system in an unlikely material.
The second-floor office is housed inside a rounded rectangle of concrete that the architect inserted on top of the old...
A work station in the couple's office.
Collaborating with Arauco, the Andes House tested the durability of cholguán by exposing it to liquid.
The 1950s desk in the office is from the original house; the chair is by Aksel, a Norwegian furniture company.
The ENSAMBLE Project, as the system is known, includes smaller panels for subdividing desks.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.