y
Collection by Yu&cy

Office

Like
Comment
Share
The 1950s desk in the office is from the original house; the chair is by Aksel, a Norwegian furniture company.
A communal space at the WeWork lab, on the 4th floor of 175 Varick St.
For this tiny house in the Belgian forest, a little extra square footage comes in the form of a glassed-in addition...
The second-floor office is housed inside a rounded rectangle of concrete that the architect inserted on top of the old...
The pair of desks that Paul and Shoko work at in the office space look directly onto the courtyard.
The loft addition afforded space for a home office and music area.
Concrete is used for the walls and ceiling and stone for the floors to maintain an urban, industrial feeling.
Design Army's work-a-day tools and design library.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.