n
Collection by Naomi Wise

Office

Like
Comment
Share
The study features floor-to-ceiling sliding glass doors that bring the outdoors in. Space-saving custom walnut desks...
The loft addition afforded space for a home office and music area.
The playroom later became Xenia’s office.
Mike's second-floor office features locally-sourced cabinetry. Photo credit: Dale Christopher Lang PhD...
A work station in the couple's office.
A communal space at the WeWork lab, on the 4th floor of 175 Varick St.
The space opened on the first day of Spring and is filled with an array of plants that include a moss wall, air plant...
The pair of desks that Paul and Shoko work at in the office space look directly onto the courtyard.
What was once a storage space is now a sun-drenched home office where the couple writes emails and stores their design...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.