t
Collection by Tess

Office

Like
Comment
Share
Lightweight and configurable, the designers see the system as a flexible solution for workspaces, as well as schools,...
What was once a storage space is now a sun-drenched home office where the couple writes emails and stores their design...
Agustín Hernandez's home office.
The playroom later became Xenia’s office.
A communal space at the WeWork lab, on the 4th floor of 175 Varick St.
The study features floor-to-ceiling sliding glass doors that bring the outdoors in. Space-saving custom walnut desks...
Design studio the Andes House saw potential for an office system in an unlikely material.
The pair of desks that Paul and Shoko work at in the office space look directly onto the courtyard.
A work station in the couple's office.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.