v
Collection by Vighnesh Manick

Office

Like
Comment
Share
The study features floor-to-ceiling sliding glass doors that bring the outdoors in. Space-saving custom walnut desks...
The 1950s desk in the office is from the original house; the chair is by Aksel, a Norwegian furniture company.
What was once a storage space is now a sun-drenched home office where the couple writes emails and stores their design...
A work station in the couple's office.
The loft addition afforded space for a home office and music area.
Concrete is used for the walls and ceiling and stone for the floors to maintain an urban, industrial feeling.
Design Army's work-a-day tools and design library.
The pair of desks that Paul and Shoko work at in the office space look directly onto the courtyard.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.