l
Collection by Lauren Smith

Office

Like
Comment
Share
The playroom later became Xenia’s office.
Design Army's work-a-day tools and design library.
The study features floor-to-ceiling sliding glass doors that bring the outdoors in. Space-saving custom walnut desks...
A work station in the couple's office.
The pair of desks that Paul and Shoko work at in the office space look directly onto the courtyard.
The loft addition afforded space for a home office and music area.
Concrete is used for the walls and ceiling and stone for the floors to maintain an urban, industrial feeling.
Mike's second-floor office features locally-sourced cabinetry. Photo credit: Dale Christopher Lang PhD...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.