Collection by Owen Ackerman


The abstract geometry of the exterior allows for unique openings and this sklylight, which provides natural light to...
A communal space at the WeWork lab, on the 4th floor of 175 Varick St.
The 1950s desk in the office is from the original house; the chair is by Aksel, a Norwegian furniture company.
Design Army's work-a-day tools and design library.
For this tiny house in the Belgian forest, a little extra square footage comes in the form of a glassed-in addition...
Mike's second-floor office features locally-sourced cabinetry.
The playroom later became Xenia’s office.
Concrete is used for the walls and ceiling and stone for the floors to maintain an urban, industrial feeling.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.