n
Collection by Nallely Camacho

Office

Like
Comment
Share

Design firm

Depending on where and how one is located, the sea view varies.
Void space in the center generates the decent solution to make more seats viewing scenery.
Wide and spiral corridor bearing seating spaces embraces many diverse scenes from outdoors.
Empty spaces in the center are embodied by stacking long and sequential spaces.
Vertical lines adorn ceilings and columns creating a rhythmic motion to this atrium space.
Glass lines multiple surfaces up and down in this view of the atrium.
A work area is flooded with massive amounts of natural light.
Brandt explains the decision to allow guests to glimpse Muuto's inner workings: "You can see that we are concentrated...
Visitors to Muuto's headquarters are greeted by high-impact graphic wall art and wraparound glass walls.
Glass dividers are available in a white, smoked, or frosted finishes, and felt dividers come in charcoal, gray, or...
Uhuru upholds the principles of simplicity and functionality in their office offerings.
Photo: Chris Patey for MyDomaine; Styling:...
The new office makes the most of the exposed brick, tall ceilings, and large southfacing windows.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.