Collection by Nilus Designs

Ntropic, San Francisco Interior Remodel

Like
Comment
Share

N-Tropic, Financial District, San Francisco, California, Commercial Interior Remodel, 7500 sq feet

A video effects company sought to transform an existing warehouse into a space that accommodated their clients and employees. The challenge was to find a happy union between video editing suites, which needed to be mostly dark, and more public spaces for meetings and conferences, which needed to be open and well-lit. The solution was to create a city scape of sorts. A “neighborhood street” was placed in the middle of the building, and on either side, the various rooms were placed, each given their own architectural articulation. – the combination of which created the feeling of a neighborhood block.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in