Collection by Nick Vlahantones

New Flat

Like
Comment
Share
You'd never designed for special needs children before the Bancroft residence, how did you interpret the clients'...
A padded steel-and-metal bench runs the width of the living room, crossing below the television and in front of a...
Wenes and Lens conceptualized a gradation of white to gray hues for the walls of the 1,500-square-foot gallery into the...
Monkman’s house has a quiet presence, its front half hidden behind a fence of cedar two-by-sixes.
Trellis-like balcony railing cue the exposed timber frame extending over the house.
The living room leads to a private outdoor patio.
The kitchen is marked by its Wolf gas range, white Carrara marble countertop bar, and Cobb Rise & Fall pendants by...
A new kitchen at the front of the house completes the trifecta of reworked rooms on the main level.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.