d
Collection by Dusko Amrich

Neglected

Like
Comment
Share
The original home’s dilapidated rear wall was in such poor condition that Roberts called it “an opportunity in disguise.
“We did a lot of studies for the project to show how we could get huge amounts of light into the rear of the house,”...
A salvaged antique tub stands beside a sink by Waterworks.
Four bedrooms make up the private areas of the home, which all benefit from natural light and a complementary airy...
Reclaimed oak with a custom finish by LV Wood surrounds a staircase in a herringbone pattern.
As much as the owners and Roberts wanted – and needed – to modernize the home, they also tried to honor some of its...
“They knew they wanted a big kitchen where all of their friends could stand around and be involved in the cooking...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.