Collection by INTERSTICE Architects

Nano House

Like
Comment
Share

The kitchen frames a view of the garden and opens to the rear deck that steps down into the garden.  The kitchen space has a white wall of storage and a concealed water closet to one side, and all the needs of a kitchen to the other.   Bamboo and black granite form the cabinetry and counters. The Merrbau wood deck steps down, offers a place to sit beside the tree, and provides access to the garden beyond.  Guardrails of aluminum grating form privacy screens, and provide an intimate space for the lower levels of the deck.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in