s
Collection by Steve Banks

Modern

Like
Comment
Share
Taking advantage of the improved atrium was a priority.
A wall of bamboo adjacent to the atrium floor provides a dramatic and seductive green entrance—“natural art,” Eric...
Retirement Never Looked Better and More Sustainable
A couple’s retirement home on a nature preserve in Carmel, California, emerges as a series of eco-conscious pavilions that rest...
The barware, candle holders, dining set, lantern, terracotta planters, outdoor seating, and side table are all from the...
The 5,700-square-foot getaway features glazed screens surrounding the living and dining areas.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.