The main issue Lucerne-based architect Andreas Heierle faced during this attic renovation in Bucharest, Romania, was bringing natural light into the cloistered, closed-off rooms. His client, a bachelor in his 30s, wanted a floorplan that was flexible and open, a radical departure from the cramped, dark upper levels normally found in these types of apartment buildings. Heierle installed large windows, which flood the space with sunlight and provide a view of the church across the street.  Minimal Romanian Attic Renovation Complete with an Epic Bathtub by Patrick Sisson

Minimal Romanian Attic Renovation Complete with an Epic Bathtub

The main issue Lucerne-based architect Andreas Heierle faced during this attic renovation in Bucharest, Romania, was bringing natural light into the cloistered, closed-off rooms. His client, a bachelor in his 30s, wanted a floorplan that was flexible and open, a radical departure from the cramped, dark upper levels normally found in these types of apartment buildings. Heierle installed large windows, which flood the space with sunlight and provide a view of the church across the street.

Save