Collection by ARTTA Concept Studio

Mei Foo Plaza

Like
Comment
Share

Mei Foo Plaza is different from your well known chain stores, it is a family oriented mall thus we have used yellowy oak walls to harmonize the atmosphere for the visitors. A pleasing and complementary style is presented from the use of the soft edged oval-like shape with straight lines on the ceiling to enhance the beauty of the design materials used. The use of horizontal and vertical lines from the bottom to the top helps express the depth of spatial qualities within the area. Almost making Mei Foo Plaza like a never ending shopping centre and to polish it off we have combined natural and artificial lighting to enhance a comfortable and visual environment; perfect for the visitors to enjoy their shopping experience.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in