Collection by rowland + broughton

Maison Bianca I Der Berghof

Like
Comment
Share

This loft-inspired, light-filled space was mindfully designed by Rowland+Broughton with the finest environmentally friendly and low maintenance materials. Elements such as concrete wall panels and sustainable flooring, provide a clean, modern aesthetic throughout the space. Inspired by capturing Aspen Mountain views and creating a feeling of spaciousness, the interior color palette is comprised of cool greys balanced with warm and soft wood tones. Evoking a feeling of weightlessness, a minimalist approach to furnishings and design details such as a floating, glass-rail stairway, encourage focus outward to the open space.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in