Collection by Anna Xin Fang

Loft

Like
Comment
Share
Kartheiser’s private courtyard includes a covered seating area and fire pit, designed by Roberts.
Futuristic floating stairs lead to the loft’s mezzanine.
Structural changes were immediately made to the original shell to bring in more natural light.
Illuminated by a String Light from Flos, the bedroom embraces the loft’s palette with a side table, duvet, and pillows...
Concrete stairs lead up to the sleeping loft.
Designer in Brooklyn, New...
The bed was designed to hang from the ceiling and can be hoisted up and pulled down as needed.
To inform the color palette for this interior renovation in Stockholm, NOTE Design Studio began with three...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.