w
Collection by William Poulos

Loft

Like
Comment
Share
Designer in Brooklyn, New York "The pieces in the space are a combination of industrial reclaimed finds and bespoke,...
There are still a few tickets available for this year's Dwell Manhattan Home Tour on Saturday, October 11. This...
When planning the renovation, the owner gave Standard Studio complete freedom to develop the design.
Uninterrupted cement flooring was chosen for the mezzanine.
Structural changes were immediately made to the original shell to bring in more natural light.
Spinning off the living room on the north side of the main house, the children’s study sits separately from the other...
The main bathroom is only partially separated from the sleeping area by a glass partition.
Kartheiser’s private courtyard includes a covered seating area and fire pit, designed by Roberts.
The 1920s building was converted into lofts in 2000.
The sculptural fireplace, covered in plaster, contrasts with oak parquet floors.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.