Collection by Daniel Lozada


Uninterrupted cement flooring was chosen for the mezzanine.
Connected to the kitchen by a flight of stairs, the bar features cohesive custom fittings and furniture by Eginstill.
When not in use as the headboard, the large redwood slab folds down to become a desk.
When planning the renovation, the owner gave Standard Studio complete freedom to develop the design.
In the seating area, a trolley found at a flea market functions as the coffee table alongside an expansive...
By burnishing historic details and adjusting the floor plan, multidisciplinary studio Loft Szczecin restored and...
In the living area of actor Vincent Kartheiser’s Hollywood cabin, redesigned by Funn Roberts to maximize every last...

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.

Start a public conversation on this collection by adding your comments below.