u
Collection by Upendra Indunil

Loft

Like
Comment
Share
By burnishing historic details and adjusting the floor plan, multidisciplinary studio Loft Szczecin restored and...
In the living area of actor Vincent Kartheiser’s Hollywood cabin, redesigned by Funn Roberts to maximize every last...
The stairs up to the loft were a happy mistake, the result of an errant delivery of the wrong type of plywood.
“We took away a very thick, heavy staircase that led to the loft, and designed one that had a much lighter look,”...
Concrete stairs lead up to the sleeping loft.
The Scandinavian pavilion will be decked out with furniture and accessories that embody Hygge—a Danish term implying...
A social creature who seems to know everyone, Loft J occupant Jamil Malone has hosted several "alcohol-themed" parties...
“What often happens in our relationship is I come to Funn with an idea and he makes it into something livable.”...
Futuristic floating stairs lead to the loft’s mezzanine.
The storage unit continues in the living room, marked by a Tiki sofa by local design company Fogia.
In the seating area, a trolley found at a flea market functions as the coffee table alongside an expansive...
In addition to reconstructing an open living room, Loft Szczecin had to subdivide four smaller spaces to create privacy...
The clean lines and, in Loft R's case, balcony with a view of downtown's skyline suit Robert Vanselow's urbane...
Raising the bed above floor level, architect Kyu Sung Woo converted this tiny studio into an open and comfortable home...
When not in use as the headboard, the large redwood slab folds down to become a desk.
He worked with Kartheiser’s existing appliances in the kitchen, trading the old cabinetry for new teak.
This open-concept Amsterdam loft features soaring 15-foot ceilings, an Eames lounge chair and ottoman, and a Jielde...
Indoor Sunbathing“In the morning, the eastern light comes into the small terrace by the kitchen,” De Smedt says.
Illuminated by a String Light from Flos, the bedroom embraces the loft’s palette with a side table, duvet, and pillows...
When planning the renovation, the owner gave Standard Studio complete freedom to develop the design.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.