m
Collection by Michelle Martin

Loft

Like
Comment
Share
Spinning off the living room on the north side of the main house, the children’s study sits separately from the other...
Loft Szczecin designed several pieces of original plywood furniture for the kitchen.
When not in use as the headboard, the large redwood slab folds down to become a desk.
When planning the renovation, the owner gave Standard Studio complete freedom to develop the design.
In the seating area, a trolley found at a flea market functions as the coffee table alongside an expansive...
Structural changes were immediately made to the original shell to bring in more natural light.
There are still a few tickets available for this year's Dwell Manhattan Home Tour on Saturday, October 11. This...
By burnishing historic details and adjusting the floor plan, multidisciplinary studio Loft Szczecin restored and...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.