s
Collection by Stuart Norrie

Loft

Like
Comment
Share
Connected to the kitchen by a flight of stairs, the bar features cohesive custom fittings and furniture by Eginstill.
Uninterrupted cement flooring was chosen for the mezzanine.
Kartheiser’s private courtyard includes a covered seating area and fire pit, designed by Roberts.
In the seating area, a trolley found at a flea market functions as the coffee table alongside an expansive...
By burnishing historic details and adjusting the floor plan, multidisciplinary studio Loft Szczecin restored and...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.