k
Collection by Kate Tan

Loft

Like
Comment
Share
Spinning off the living room on the north side of the main house, the children’s study sits separately from the other...
When planning the renovation, the owner gave Standard Studio complete freedom to develop the design.
Kartheiser’s private courtyard includes a covered seating area and fire pit, designed by Roberts.
The dining room features a mobil custom table made by Gilles van der Brempt, and an assortment of Ikea Urban and Hee...
The loft addition afforded space for a home office and music area.
Modern Loft with Designer Halfpipe (Los Angeles, USA) While the colorful, green-and-pink accents in this mid-century...
Kartheiser's courtyard also includes a dry sauna with a ceiling made from 2,500 pieces of wood.
In addition to reconstructing an open living room, Loft Szczecin had to subdivide four smaller spaces to create privacy...
By burnishing historic details and adjusting the floor plan, multidisciplinary studio Loft Szczecin restored and...
Illuminated by a String Light from Flos, the bedroom embraces the loft’s palette with a side table, duvet, and pillows...
In the living area of actor Vincent Kartheiser’s Hollywood cabin, redesigned by Funn Roberts to maximize every last...
Designer in Brooklyn, New York "The pieces in the space are a combination of industrial reclaimed finds and bespoke,...
Futuristic floating stairs lead to the loft’s mezzanine.
In the seating area, a trolley found at a flea market functions as the coffee table alongside an expansive...
In one of the three upstairs bedrooms, a Muuto chair is flanked by a built-in desk with deep drawers that take...
NOTE designed the wood blue-gray wall covering in this bedroom.
Uninterrupted cement flooring was chosen for the mezzanine.
The stairs up to the loft were a happy mistake, the result of an errant delivery of the wrong type of plywood.
There are still a few tickets available for this year's Dwell Manhattan Home Tour on Saturday, October 11. This...
Raising the bed above floor level, architect Kyu Sung Woo converted this tiny studio into an open and comfortable home...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.