k
Collection by Kennedy Jones

Loft

Like
Comment
Share
Spinning off the living room on the north side of the main house, the children’s study sits separately from the other...
Raising the bed above floor level, architect Kyu Sung Woo converted this tiny studio into an open and comfortable home...
The stairs up to the loft were a happy mistake, the result of an errant delivery of the wrong type of plywood.
Kartheiser’s private courtyard includes a covered seating area and fire pit, designed by Roberts.
Illuminated by a String Light from Flos, the bedroom embraces the loft’s palette with a side table, duvet, and pillows...
Uninterrupted cement flooring was chosen for the mezzanine.
The sculptural fireplace, covered in plaster, contrasts with oak parquet floors.
Concrete stairs lead up to the sleeping loft.
In the seating area, a trolley found at a flea market functions as the coffee table alongside an expansive...
The loft addition afforded space for a home office and music area.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.