Collection by Matt Gill

Loft

Like
Comment
Share
Spinning off the living room on the north side of the main house, the children’s study sits separately from the other...
Uninterrupted cement flooring was chosen for the mezzanine.
Connected to the kitchen by a flight of stairs, the bar features cohesive custom fittings and furniture by Eginstill.
In the seating area, a trolley found at a flea market functions as the coffee table alongside an expansive...
The oversize conference table in Bob Weinstein’s live/work loft (like the cocktail table in the foreground) was...
By burnishing historic details and adjusting the floor plan, multidisciplinary studio Loft Szczecin restored and...
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.