t
Collection by Tyler McNeill

Loft

Like
Comment
Share
Futuristic floating stairs lead to the loft’s mezzanine.
The main bathroom is only partially separated from the sleeping area by a glass partition.
Spinning off the living room on the north side of the main house, the children’s study sits separately from the other...
Structural changes were immediately made to the original shell to bring in more natural light.
The 1920s building was converted into lofts in 2000.
Roberts found the Montauk black slate, which he continued in a second bath.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.