Inspiration

Like
Comment
Share
The back patio is bordered by boulders picked up on the Gambys' land.
The building process was a collaborative one, with the Gambys and their architects engineering the house to meet...
A Bright...
A glass slider and a stackable LG washer and dryer maximize space in the laundry area, which includes a small utility...
The compact living area is just off the kids’ room.
The view from the dining area extends across the lanai to the lawn, which never needs watering—it stays...
Tanya, Chris, Jackson, and Zeke spend much of their day outside.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.