m
Collection by Mishmash

huizen

Like
Comment
Share
The sloped roof of Carlton’s art studio grows a colorful mix of sedum species.
The architects maintained the midcentury post-and-beam construction and Japanese-inspired details of the original...
Fields of native grasses connect the main residence, situated at the top of the slope, to the new structures scattered...
A section of the facade—a cross between a shoji screen and a barn door—slides open.
The ceramics studio was formerly a pergola wrapped in chicken wire, used as a dog kennel by the previous owner.
A tub zone lined in redwood connects to the master bedroom, which is furnished with a vintage Sergio Rodrigues lounge...
Fung + Blatt designed the master bathroom vanity, which features Agape washbasins and fixtures and an angled mirror...
Once unkempt terrain (1), the lot was replanted by Elysian Landscapes.
Delighted with the result, they requested additional structures, including a pool house with a dining area that opens...
Mary Blodgett and Carlton Calvin initially approached Fung + Blatt to design a ceramics studio on their Southern...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.