Collection by Luke Hopping

House of the Week: San Francisco Renovation That Added Precious Space

Like
Comment
Share

Every week, we highlight one amazing Dwell home that went viral on Pinterest. Follow Dwell's Pinterest account for more daily design inspiration.

Our readers enjoyed the story of how a young family added livable space to their Mission District home by converting their garage.

The kitchen was given an economical revamp by adding new drawer and door fronts to the existing cabinet boxes.
Averse to the idea of a television being the centerpiece of a space, the owners instead opted for a clever alternative...
The sliding wall panel is seen in its open position.
One of the greatest design challenges, according to Franz and Paré-Mayer, was reimagining the dark, unfinished garage...
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.