c
Collection by Christina Chu

Homes

Like
Comment
Share
The private master suite opens into a fern garden in the eastern corner of the site.
The relationship between interior and exterior becomes crucial in the articulation of the residence.
On a site surrounded by Victorian homes in Primrose Hill, Patalab Architecture transformed a former mechanic’s garage...
A concrete ceiling highlights the powerful geometry of this 2,583-square-foot Clerkenwell apartment by London practice...
The retro-chic vibe of Copenhagen's Hotel...
A combination of carefully chosen furniture and finishes, including pine flooring and trim, warms up the lofty white...
The designers used wood sparingly for maximum effect, like the cedar siding on the front and back exteriors.
Jay and Jaclyn Lieber worked with Erla Dögg Ingjaldsdóttir and Tryggvi Thorsteinsson of Minarc to design a house using...
Minarc’s GRASSsit bar stools, topped with synthetic turf recycled from football fields, sit near the barbecue.
Silestone counters, walnut cabinetry, and Refin floor tiles accent the master bathroom.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.