m
Collection by Michael Gray

Home / Cabin

Like
Comment
Share
The living room wing cantilevers 26 feet off the main structure.
The home's rear is thoroughly modern.
This particular project, at 300 square feet, required some modification to meet building codes.
Along with the 100 prototype clay sketches, Heath also chose a permanent candle holder design to join their collection...
The living room is five steps down from the kitchen and office space and features textured black slate tile from...
The building process was a collaborative one, with the Gambys and their architects engineering the house to meet...
The rear of the house features Victorian brick, a modern extension, and Velfac windows.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.