s
Collection by sophia kurlandski

Green

Like
Comment
Share
One of the early challenges of building the house was defining the property lines of the lot, which had come to be...
Frame light in Mint by Iacoli and McAllister.
One of the main goals of the construction was to do as little harm as possible to the existing environment, which...
A view of the house from the front.
Photo by Ken Pagliaro Photography.
“We sought to create a house that would not damage the environment and not be too visible,” says architect Tina...
Another view of the upstairs hallway, which features bamboo flooring.
The superimposed images of the furniture look slightly surreal, as expected, but the ability to furnish a room with...
Rainwater is collected from the rooftop of the Permanent Camping! Mudgee abode by Casey Brown, NSW, Australia.
The kitchen and dining area opens onto a patio.
A small box atop the home looks out onto a green roof, designed by local landscaping firm Toits Vertige.
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.

Get a Daily Dose of Design

Sign up for the Dwell Daily Newsletter and never miss our new features, photos, home tours, stories, and more.