s
Collection by Sadaday

Green

Like
Comment
Share
One of the main goals of the construction was to do as little harm as possible to the existing environment, which...
One of the early challenges of building the house was defining the property lines of the lot, which had come to be...
A small box atop the home looks out onto a green roof, designed by local landscaping firm Toits Vertige.
A view of the house from the front.
Photo by Ken Pagliaro Photography.
The kitchen and dining area opens onto a patio.
The relationship between interior and exterior becomes crucial in the articulation of the residence.
Another view of the upstairs hallway, which features bamboo flooring.
Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.