Collection by ARTTA Concept Studio

Ginza Plaza

Like
Comment
Share

We have given a refreshing new look for Ginza Plaza, located in Mong Kok. With the interior having limited space we therefore use a combination of linear metals and sharp angles to emphasis space and evoke a timeless atmosphere, This helps to create a strong sense of infinity in the shopping centre, perfect for the customers who love to shop. Black and white is consistent throughout the interior to keep the atmosphere cool and chic. The lighting used also makes the colour bounce off each other and instantly making the centre brighter with an airy environment. As designers, we express our feelings through space and by using innovative space strategies we have enhanced the shopping centre with a unique style. This is created from using a lot of vertical and horizontal lines on the walls and ceilings to show detail and increase spaciousness. The overall look is minimal but current and modern, which suits our clients young target audiences who shop around in Mong Kok.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in