Collection by Swell Spaces

Fundbox

Like
Comment
Share

Fundbox enlisted us to create a bright, energetic design for their new office in a historic San Francisco building. We designated lounge areas within their existing open floor plan using soft seating in muted tones, paired with colorful accents, artwork, and vintage textiles. To break up the monotony of the traditional lounge arrangement, we included a hammock oasis surrounded by plants, which makes the most of the space’s abundant natural light and unbeatable views of downtown.

The company houses several teams that work independently, so we designed dedicated work spaces tailored to their individual needs while including informal, multipurpose lounges for collaboration throughout. Meeting rooms were styled with a midcentury sensibility using walnut conference tables and brass fixtures while seamlessly incorporating Fundbox’s branding colors through accent walls and decor. This comprehensive design reflects the company's level of sophistication while demonstrating pride in their brand.

Comments
Everybody loves feedback. Be the first to add a comment.
The author will be notified whenever new comments are added.
Dwell Life © 2016Download our iOS App

Join us and discover, create, and collaborate with the Dwell community.

Log in